back to news

Bright Lecture Levi van Veluw

Friday 6 november. Pakhuis de Zwijger. Free Entrance.
After the first successful Bright Night we excited to announce the second edition on Friday, November 6, again in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.
 Het programma begint vorm te krijgen en belooft wederom een inspirerende en onderhoudende avond met presentaties en demonstraties.
We hebben diverse gasten waarvan er een paar al zijn bevestigd. Kunstenaar Levi van Veluw geeft een presentatie over zijn veelgeprezen zelfportretten, die begin september nog te zien waren tijdens Ars Electronica in Linz en waarmee hij onlangs nog de stad Hasselt mocht versieren. Na zijn opleiding aan Artez in Arnhem en een stage bij Erwin Olaf geeft hij tegenwoordig ook les aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam.
Publicist en Bright-columnist Francisco van Jole stelt op Bright Night #2 zijn nieuwe project Joop voor. De opiniesite is een initiatief van de VARA en doet voor zijn lancering al veel stof opwaaien. Flash-programmeur en app-maker Carl Mangold geeft een preview van Brights iPhone app, die als het even meezit precies rond die tijd in de App Store verschijnt. En onze vaste Uitpakparty-presentator David Lemereis heeft weer een collectie cutting edge gadgets verzameld die je kunt testen, waarover komende week meer.
De entree is gratis en neem gerust iemand mee. De aanvang is om 20:00, de lokatie de Grote Zaal in Pakhuis de Zwijger en de dresscode casual. Houd de updates over Bright Night in de gaten via bright.nl/brightnight.