back to news

Helden Avond 3 Dec.

During this evening Levi van Veluw "hero" will explain everything about his portrets.Vers bloed bij Heldenavond, Willem de Kooning Academie
Na een reeks oude meesters is het weer eens tijd voor vers bloed bij de Heldenavond. Levi van Veluw is pas 24 jaar jong en nu al een heuse held. Deze opkomende Arnhemse portretfotograaf trekt al enige tijd de aandacht met zijn intrigerende zelfportretten.
De werken van Levi van Veluw bestaan uit onlogische combinaties van materiaal, kleuren, vormen en patronen. Enige vaste factor is zijn eigen hoofd. De ene keer begroeid met mos, dan weer beklad met een ballpoint of bedekt met grind, Levi's gezicht dient telkens als zijn eigen canvas.
Tijdens deze Heldenavond hoopt onze host Robert-Jan Glas meer los te peuteren. Over Levi's recente tijd aan de academie, esthetiek versus effectiviteit en het loskomen van conventies: deze avond blijft niets onbesproken. Waar komt de inspiratie vandaan? Hoe voelt de dubbelrol van kunstenaar/model? Is photoshoppen geoorloofd? De discussie is geopend, dus schroom niet jouw brandende vragen te stellen!
De Heldenavond is een initiatief van de WdKA. Deze avonden dienen als een platform waarop Helden uit de beeldende kunst en vormgeving worden uitgenodigd.
reserveer hier je kaarten
do 3 dec 21:00EU 7,- / EU 5,- / gratis met HR-collegekaart (Uitleg kortingstarieven)
www.heldenavond.nl