back to news

Moving Images

Sinds de opening door Deventer burgemeester Andries Heidema op 20 juni, hebben meer dan 10.000 bezoekers de tentoonstelling 'Ecce Homo' bezocht. Een overweldigend aantal! Daarom is de Biënnale met een week verlengd.
Tot en met 17 juli zijn de kunstwerken, waarin kwetsbaarheid en het kwaad dat onschuldige mensen treft de verbindende schakels zijn, te zien in de Grote of Lebuinuskerk in Deventer.

VIDEOKUNSTENAARS 
Op deze 5e Biënnale zijn werken van Erwin Olaf, Broersen & Lukács, Levi van Veluw official, Volkan Kiziltunç, Sara Rajaei en Arent Weevers te bekijken. Een preview van de werken vind je op onze vernieuwde websitewww.moving-images.eu.

OPENINGSTIJDEN
De expositie is t/m 17 juli 2015 van maandag tot zaterdag tussen 11.00 – 17.00 uur en zondagen van 12.00 – 17.00 uur te bezoeken. Toegang is gratis.

MEER INFORMATIE
Openingstijden van de Grote of Lebuinuskerk kunt u vinden op www.pkn-deventer.nl/contact. Voor eventuele wijzigingen en extra activiteiten kunt u terecht op onze website & Facebook-pagina. 

ORGANISATIE
De organisatie van de expositie is in handen van Moving Images in samenwerking met onder andere Heart and Soul, Studentenpastoraat Deventer.

Waarom het kwaad onschuldige kwetsbare mensen treft, blijkt een oude en hedendaagse vraag te zijn van religie en kunst. Het is dan ook juist spannend dat het in de Grote of Lebuinuskerk in Deventer bij elkaar komt. Een prachtige ruimte dat voor een extra dynamiek zorgt tussen historie en moderniteit.

Moving images